Om Sarah Halldén

Jag, Sara Halldén är utbildad samtalsterapeut vid SER- Akademin i Helsingborg. Jag drivs av att hjälpa andra att få balans, inre lugn och harmoni i livet med sig själv och andra.

Tillsammans finner vi verktyg, kunskap och förståelse för din kropp och dina känslor, som bor i den. Känslorna behövs för att kunna lyssna inåt och förstå dina behov.

Min bakgrund som har lett till att jag är utbildad samtalsterapeut och SAM-Sarah

Genom mitt liv har möten med människor varit ett centralt inslag och det som alltid väckt mitt intresse. 1988 blev jag färdigutbildad förskollärare och arbetade många år i förskolan. 1998 flyttade jag och min familj utomlands. Det blev 17 år i utlandet. Under dessa år fick jag möjligheten att möta människor från många olika kulturer och därigenom väldigt skilda bakgrunder och historier. Jag var delaktig i skolor, föreningsliv, företag och sjukhus. Under den tiden lärde jag mig väldigt mycket om människor och olika historier vi bär inom oss. En tid som berikade och berörde mig otroligt mycket.

Efter att jag gått igenom en personlig livsförändring tvingades jag göra radikala livsval och omvärderingar i mitt liv. Jag bestämde mig då för att på allvar fördjupa mig i det som jag insåg alltid funnits med mig genom livet – samtalet med människor och att vara det ”lyssnande örat”.
Jag kom i kontakt med SER- Akademin i Helsingborg och fick vara med om en fantastisk utbildning och livsresa till att bli utbildad SER-terapeut.

Sedan 2018 driver jag mitt eget företag SAM-Sarah, där jag som samtalsterapeut erbjuder enskild samtalsterapi, regressioner, EFB, par- och relationsterapi men även yoga. Jag finns numera på Engelska Gången 14, Maria Park i Helsingborg.

Utbildad yogalärare

Yogan följer mig som en röd tråd genom livet. Jag fann den av en slump i Kuwait 1999. Yogan har varit ett underbart verktyg att hålla min kropp och själ i balans. 2016, då jag återvänt till Helsingborg, kom jag i kontakt med Wiwi-Anne Nyberg och hennes fantastiska Ayur yoga. Det blev ytterligare en vändpunkt i mitt liv. Jag beslöt mig då att ytterligare fördjupa mig i yogan och utbildade mig under hennes ledning på Helhetsakademin i Helsingborg, till yogalärare.

En väg som bjuder på många fina yogastunder där jag får glädjen att guida och leda egna yogagrupper.

Idag lever jag med min fina och stöttande partner Håkan vid min sida. Min lille hund Henry bjuder på många goa promenader och mina två vuxna och kloka söner gläds jag åt att följa och dela livet med. Allt detta berikar mitt liv och utgör en stor trygghet och förankring för mig.

Livet och förutsättningarna kan förändras fort och vi kan behöva tvingas till förändring och ta beslut som vi aldrig trodde att vi skulle behöva. Att då få möjlighet att prata med någon utomstående som en erfaren samtalsterapeut som har ”neutrala” ögon, erfarenhet och kan öppna och lyfta ”ögonen” gör att du kan se saker på ett nytt sätt och underlätta vägen framåt för ett mer hållbart och rikt liv.

/ Sarah Halldén

Sara-Hallden-samtalsterapeut-helsingborg
Sarah Hallden sam-sarah rum
Sarah Hallden Yoga